Política de privacitat2018-03-07T10:34:52+00:00

Els informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

El responsable del tractament de les seves dades és Rubi Desenvolupament Recursos Humans, S.L., amb CIF: B63424071i domicili a Barcelona, C/ Dos de Maig, 282 – oficina L – CP 08025.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Rubi Desenvolupament Recursos Humans, S.L. tractarà la informació que vostè ens faciliti per tal de contestar la seva sol·licitud d’informació.

Per quant de temps conservem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en marcar la casella d’acceptació al final d’aquest formulari.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?

No comunicarem les seves dades.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions